Acasă Lumea lui Antihrist VIDEO – VREMURI APOCALIPTICE: Certificatul verde sub forma unui microcip, propunerea unei...

VIDEO – VREMURI APOCALIPTICE: Certificatul verde sub forma unui microcip, propunerea unei companii suedeze

2080
Certificat verde implant microcip
Certificat verde implant microcip

O companie suedeză a creat un microcip care poate fi implantat în piele și care poate fi scanat exact ca un certificat verde digital. Microcipul, creat de firma tehnologică Dsruptive Subdermals, este scanabil și se introduce foarte ușor sub piele.

„Am un implant de cip în braț și am programat cipul astfel încât să am certificatul meu COVID pe cip, iar motivul este că vreau să-l am mereu accesibil”, a spus Hannes Sjoblad, director general al Dsruptive Subdermals.

Certificatul verde COVID, implantat sub piele, într-un microcip

O companie din Stockholm, Suedia, a venit cu o soluţie practică pentru ca certificatul verde să nu lipsească niciodată unei persoane: îl va putea purta implantat sub piele, prin intermediul unui microcip.

Astfel, certificatul digital european va putea fi citit de orice dispozitiv, prin intermediul protocolului de comunicare NFC, familiar deja celor ce efectuează plăţi cu telefonul mobil la comercianţi.

“Implanturile sunt o tehnologie foarte versatilă care poate fi folosită pentru multe lucruri diferite şi, în acest moment, este foarte convenabil să aveţi întotdeauna paşaportul COVID la îndemână pe microcip. În cazul în care telefonul îţi rămâne fără baterie, îţi este greu să arăţi certificatul. Deci, desigur, aşa cum folosim această tehnologie astăzi pentru acest scop, anul viitor o vom folosi pentru altceva”, afirmă Hannes Sjöblad, un reprezentant al firmei suedeze Epicenter, potrivit Daily Mail.

Citiți și:
GAFĂ APOCALIPTICĂ – Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe: Cei care s-au „vaccinat” sunt „oameni marcați”

Acesta a şi demonstrat pe viu cum funcţionează totul. Procedura este “complet reversibilă” şi nu necesită o aplicaţie specială pentru telefon. Microcipul se implantează fie în braţ, fie între degetul mare şi cel arătător.

Peste 100 de angajaţi ai companiei au primit astfel de microcipuri încă din 2015! La ce le folosesc?

Microcipul are mărimea unui bob de orez şi este implantat folosind o seringă. Atunci când este activat de către un cititor, o cantitate mică de date circulă între cele două dispozitive, aflate la câţiva centrimetri distanţă, prin unde electromagnetice.

Citiți și:
Credeați totul se rezumă numai la vaccin? DARPA, inventatorii Internetului au creat cip-ul care te anunta daca ai COVID

Acest microcip nu este o noutate pentru compania din Suedia: ea îl foloseşte de câţiva ani de zile, chiar şi cu proprii angajaţi! În urmă cu şase ani, Epicenter anunţa că peste 100 dintre angajaţii săi au primit astfel de microcipuri, implantate sub piele, şi cu ajutorul lor pot să deschidă uşile, să opereze imprimante sau să cumpere smoothie-uri cu o simplă mişcare a mâinii.

“Cel mai mare beneficiu cred că este comoditatea. Practic înlocuieşte o mulţime de lucruri pe care le aveţi, alte dispozitive de comunicare, fie că este vorba despre carduri de credit sau chei”, spunea cofondatorul şi CEO-ul Epicenter în 2017.

Sursa: DailyMail.co.uk

Comentariu Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului:

Aceasta nu este o stire nouă. Această știre a apărut cu mai bine de 2 luni în urmă pe site-urile neoficiale din România dar și din Europa și S.U.A. Acum la mai bine de 2 luni de la apariția acestei știri, brusc a fost preluată și de presa aservită statului mamona. Lucrurile se mișcă mai repede decât ne imaginăm noi și pas cu pas se gătește calea antihristului.