Acasă Articole si studii Preasfințitul Sofronie Suceveanul: „Cei care vor accepta numarul lui Mamona in trup,...

Preasfințitul Sofronie Suceveanul: „Cei care vor accepta numarul lui Mamona in trup, vor alege painea, iar cei care nu vor accepta numarul lui Mamona, vor alege CRUCEA, vor muri pentru lume dar vor trai in veșnicie pentru Hristos”

17943
Vaccinare covid
Vaccinare covid

NE VACCINĂM?

Intrebarea  pusa de milioane si milioane de crestini, speriati de aceasta pandemie inventata.

“Fricosii nu mostenesc imparatia lui Dumnezeu” spune Sf. Apostol Pavel.

Dupa ce biserica noastra a luat act de pericolul vaccinarii si prin gura Înaltpresfintitului si Mitropolitul nostru Vlasie Mogârzan, v-am transmis pozitia noastra, si din punct de vedere duhovnicesc, dar si din punct de vedere medical si moral.

Totusi, dupa nenumaratele solicitari, intrebari lansate de crestini, multe fara raspunsuri, suntem datori cu cateva clarificari.

Frati crestini,

Nici acum, dupa ce v-au pus botnita permanent, nu realizati ca nu e vorba de virus?!? A inceput trierea! A inceput separarea graului de neghina! Cei care vor accepta numarul lui Mamona in trup, vor alege painea, iar cei care nu vor accepta numarul lui Mamona ,vor alege CRUCEA, vor muri pentru lume dar vor trai in vesnicie pentru Hristos! „Neimpotrivindu-se la timp,omul devine treptat incapabil de a se mai impotrivi vreodata.” Intelegeti ca ei nu se lasa, nu renunta la planul lor diabolic, de a ne indobitocii, dezbina si inrobi, dar acestea trebuie sa se intample, pentru ca asa este scris.

“Vor gasi o boala pentru care vor face un vaccin, care va fi obligatoriu, si care va fi inceputul pecetluirii” – Cuviosul Paisie Aghioritul (Trezire Duhovniceasca).

Acest plan al pecetluirii a inceput de cel putin 10 ani, dar nu se putea face de la inceput pentru ca nu aveau oamenii lor in toate guvernele lumii. Intre timp si-au pus acesti oameni. Aproape toti politicienii lumii sunt ai lor, cu sufletele vandute, slugi marunte fara personalitate, care le fac jocurile murdare, intocmai si la timp. Sunt totusi multe voci care ii critica, nu neaparat crestini, oameni normali la cap, care pricep conspiratia, insa planul merge mai departe. Am vrea ca si partea clerului, cea nevanduta, sa lupte mai mult pentru constientizarea credinciosilor, preotul care nu vorbeste in predicile sale despre pericolul ecumenismului si al pecetluirii, a pierdut timpul degeaba, iar cei din manastiri care nu marturisesc adevarul au pierdut totul.

“Tacerea clerului este ateism” spunea Sf. Grigore Palama.

Va spuneam ca e doar inceputul, pentru ca in curand vor impune obligativitatea vaccinarii prin fel si fel de conditionari, nu poti umbla liber, nu poti cumpara, nu te poti angaja, nu poti trimite copiii la scoala, si alte motive perfide. Trebuie sa fim tari, multi si uniti, si mai ales cu nadejde in Hristos Mantuitorul, care nu ne va parasi. Intelegeti fratilor ca Hristos este mai puternic decat toata sleahta lor de servitori ai Antihristului. In curand vor inventa virusuri si boli, si la animale si la plante, incat nu vei mai putea sa cresti animale sau plante liber, deci va trebui sa cumperi. De unde? De la magazinele lor.

Cine controleaza mancarea, controleaza populatia.

Revenind la vaccin, specialisti adevarati din intreaga lume ne spun clar ca unei viroze gripale, nu i se poate face niciodata un vaccin pentru ca, un vaccin se face in circa 5-8 ani iar aceste viroze suporta mutatii, chiar de doua ori pe an. Atunci ce vor ei sa bage in corpul nostru? Daca acest vaccin este asa de bun, oare de ce nu-l gasim in farmacii, este nevoie de armata si politie? Oare de ce vaccinul este gratis si nenorocitele de masti inutile sunt pe bani?

Va trebui sa rezistam rugandu-ne neincetat, postind, spovedindu-ne si impartasindu-ne cu Trupul si Sangele Mantuitorului. Numai asa vom scapa nepecetluiti. Niciodata un crestin impartasit nu va putea fi supus (spurcat) de planurile lor satanice. Pentru asta Biserica Ortodoxa este dusmanul lor de moarte, este singura reduta in calea instaurarii imparatiei antihristului. De fapt planul lor a inceput, precum proorocirile, cu unirea religiilor intr-una singura, si sunt disperati ca nu le-a reusit in totalitate, ca enclava aceasta conservatoare si incapatanata ortodoxa, nu renunta asa usor la religia salvatoare in Hristos Mantuitorul. Vor veni cu alte planuri si prigoane, mult mai diabolice si mai intunecate, diavolul nu suporta ortodocsii, nu suporta Sfanta Impartasanie, pentru ca Hristos este intru ei si ei intru Hristos. “Inapoia mea satano”  spune Domnul.

Cu cat ne vor prigoni mai mult, pe noi cei ce credem in Hristos, cu atat mai repede Domnul nostru va veni sa judece aceasta lume a lui satan, apocalipsa nu inseamna sfarsitul, ci un nou inceput pentru cei ce cred in Hristos si se roaga Lui.

Cat credeti ca ne veti mai calca in picioare Biserica, familia si libertatea pe care ne-a dat-o Dumnezeu, ca fiinte create de El dupa chipul si asemanarea Sa. Noi nu va dusmanim precum voi ne dusmaniti pe noi, noi ne rugam pentru sufletele voastre, precum Domnul ne invata”Iubiti pe vrasmasii vostri, binecuvantati pe cei ce va blestema, faceti bine celor ce va urasc si rugati-va pentru cei ce va vatama si va prigonesc, ca sa fiti fii ai Parintelui vostru Cel din ceruri”

”Toata lumea se afla sub influenta unei puteri care stapaneste mintea, vointa si toate puterile sufletului. Si aceasta putere este vicleana, pentru ca izvorul ei este diavolul, iar uneltele lui sunt oamenii vicleni. Prin ei lucreaza Antihrist si inaintemergatorii lui. Apostolul spune: “Pentru aceea, Dumnezeu i-a predat duhului amagirii, al inselarii, fiindca n-au primit iubirea adevarului“. Ceva intunecat si infricosator vine peste lume. Omul va ramane mai mult sau mai putin sub stapanirea lui si cu cat puterea celui viclean il are mai mult (pe om) in stapanirea sa, cu atat omul va fi mai putin constient de ceea ce face. – Sf. Varsanufie.

„Vine timpul adevaratei marturisiri de credinta! Toti cei care marturisesc,vor fi singuri si prigoniti!” Sf. Ioan Maximovici.

Frati crestini,

Hristos spune ”nu va temeti de cei ce ucid trupul, caci sufletul nu pot sa-l ucida”

Trebuie sa luptam, sa nu ne pierdem duhul patristic, pentru ca fericirea duhovniceasca nu este in exteriorul nostru, nu poate fi influentata de amenintarile lor, Hristos este in noi, drept pentru care nicio boala, niciun necaz nu vine fara incuviintarea Lui.

Insasi  aceptarea purtarii acestei masti banale este dovada necunoasterii Lui Dumnezeu, dovada fricii si supunerii fata de ceva inexistent, ceva impus, fara nume, fara identitate, ceva periculos, care, ne spun ei, ca exista undeva si ne pandeste……

Ati vazut la vreo televiziune sau institutie de presa, specialisti adevarati, chemati sa desluseasca originea si actiunea acestui ”virus mortal”? Ati vazut vreo comisie de specialisti desemnata sa cerceteze tot ceea ce inseamna virus, simptomatica, tratament, vaccin, etc? Nu, pentru ca ei stiu ca este o mare cacealma, iar programul lor de urmat este de indobitocire, frica, ordine mondiala, cipare si, in final, sclavie moderna, mult mai periculoasa ca cea din trecut. Aceasta sclavie va fi, spre deosebire de cealalta, o sclavie nu numai a trupului dar si a sufletului, o sclavie a Antihristului si implicit a satanei, pentru care lucreaza acesti nefericiti viitori stapani de sclavi.

Realizati ca mortalitatea la aceasta gripa sezoniera este de sub 1%, iar efectele adverse grave ale acestui vaccin, depasesc cu mult cifra asta? Acestea sunt predictiile unor medici specialist cu care m-am consultat.

Acest vaccin, nu numai ca nu ne vindeca sau ne scapa de vreo boala, el ne ingradeste, ne ia libertatea primita in  momentul creatiei. Nu drepturile, ci libertatea primita de la Dumnezeu, pe care numai El ne-o poate lua, sau numai noi o putem oferi, Domnului sau lui Mamona, lasandu-ne pecetluiti benevol pentru binele vremelnic din aceasta lume, uitand de vesnicia promisa de Hristos pentru o viata duhovniceasca traita aici in credinta, rugaciune, iubire, smerenie, milostenie si toleranta.

Frati crestini,

Mergeti la Biserica, la Sfanta Liturghie, marturisiti-va si impartasiti-va cat mai des, cei ce nu aveti duhovnic, cautati-va cat mai repede unul in dreapta credinta, iar cand nu ne vor mai lasa in biserici la rugaciune, rugati-va unde puteti si chemati duhovnicul acolo la voi pentru nevoile duhovnicesti, Dumnezeu este pretutindeni.

Pentru nimic in lume nu va vaccinati, refuzati purtatul mastii si feriti-va de tot ceea ce va vor impune de acum incolo, pentru ca totul va fi spre pieirea sufletului si inrobire. Renuntati la tot ceea ce va ofera ei in schimbul pecetei, la serviciu, la scoli, plimbari, hrana, etc, si nu va lasati copiii educati si manipulati de acestia. Ei toti lucreaza pentru instaurarea dictaturii medicale si financiare, toti sunt alesi de stapani, toti sunt vanduti, pierduti, si toti sunt in stare de orice pentru a-si indeplini programul.

Valul prigoanei vine repede, insa, credeti-ma, ca la fel de repede va trece. Dumnezeu nu a pierdut si nu va pierde nicio lupta asa cum nadajduiesc ei. Nu peste mult timp Imparatia Lui Dumnezeu va stapani si peste lumea aceasta, pe care vremelnic o stapaneste Mamona cu slugile lui. Dumnezeu nu va va lasa nici flamanzi, nici fara adapost, si nici pe ei nu o sa-i lase sa-si duca planul blestemat pana la capat, trebuie sa credem in puterea Lui si sa nu ne abatem de la Sfintele Canoane, picand in mrejele promisiunilor lor.

Asteptati cu incredere sfarsitul acestor timpuri negre, lasati sa treaca cele scrise pentru ca Imparatia Cerurilor este aproape si capetele slujitorilor lui Mamona vor cadea. Timpurile proorocite de zeci de ori, incepand cu Ioan Evanghelistul, in decursul acestor 2000 de ani de la Nasterea Domnului sunt AICI si ACUM.

Al vostru către Domnul rugător,

+ PS EPISCOP SOFRONIE SUCEVEANUL

sursa: Manastirea Sf. Ierarh Glicherie Marturisitorul