Acasă Lumea lui Antihrist Credeați totul se rezumă numai la vaccin? DARPA, inventatorii Internetului au creat...

Credeați totul se rezumă numai la vaccin? DARPA, inventatorii Internetului au creat cip-ul care te anunta daca ai COVID

1644


Oamenii de știință de la Pentagon care lucrează în interiorul unei unități secrete înființate în vremea Războiului Rece au creat un microcip pentru a fi introdus sub piele, care va detecta infecția COVID-19 și un filtru revoluționar care poate elimina virusul din sânge atunci când este atașat la un aparat de dializă.

Echipa de la Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) lucrează de ani buni la prevenirea și încetarea pandemiilor.

Ei evaluează problemele și vin cu soluții ingenioase, care uneori par mai mult dintr-un roman științifico-fantastic decât dintr-un laborator de lucru.

Una dintre invențiile lor recente, au spus ei duminică seara la emisiunea 60 de minute, a fost un microcip care detectează infecția COVID la o persoană înainte ca aceasta să poată deveni focar.

Microcipul va provoca cu siguranță îngrijorări în rândul unora dintre agențiile guvernamentale care implantează un microcip într-un cetățean.

Oficialii care au vorbit cu echipa emisiunii 60 de minute au spus că Pentagonul nu caută să urmărească fiecare mișcare a fiecărui cetățean. Nu s-a oferit o explicație mai detaliată.

Colonelul in retragere Matt Hepburn, un medic al bolilor infecțioase al armatei americane care conduce răspunsul D.A.R.P.A. la pandemie, a arătat echipei emisiunii 60 Minutes un gel asemănător țesutului uman, conceput pentru a vă testa în mod continuu sângele.

„Îl pui sub piele și ceea ce îți spune este că există reacții chimice care se petrec în interiorul corpului, iar acest semnal înseamnă că vei avea simptome mâine”, a explicat el.

El a spus că au fost inspirați de lupta pentru stoparea răspândirii virusului la bordul navei militare USS Theodore Roosevelt, unde 1.271 de membri ai echipajului au dat rezultate pozitive pentru coronavirus.

surse: https://www.dailymail.co.uk
news.yahoo.com