Acasă Lumea lui Antihrist Av. Gheorghe Piperea: Cum s-ar putea desfășura controlul total al omenirii. Cum...

Av. Gheorghe Piperea: Cum s-ar putea desfășura controlul total al omenirii. Cum de-am ajuns să ne lăsăm conduși în prăpastie de niște țicniți?

1489
Insistența tehnocratică pentru înțeparea europenilor cu serurile care conțin manipulatori genetici, presiunile politice halucinante pentru segregarea și marginalizarea prin certificatul de vaccinare a celor care nu vor sau nu pot să își inoculeze minunatul ser, dar mai ales propaganda deșănțată pentru controlul permanent (care nu are nicio legătură cu necesara farmacovigilență) al celor care se vor transforma în fachiri ai seringilor, urmând a se ciurui la fiecare mutație sau tulpină nouă a mereu „noului coronavirus”, toate acestea mi-au readus în memorie un roman distopic al scriitoarei americane Veronica Roth, după care s-a făcut și un blockbuster hollywoodian – seria Divergent (ediția în limba română a cărții a fost publicată de editura Corint, în 2014).
Subiectul cărții/filmului este controlul psihologic, chimico-farmaceutic și genetic al populației rămășițelor orașului Chicago, populație compusă din supraviețuitori ai unui război apocaliptic.
Controlul se realizează, în mare, pe trei căi – separarea populației pe „facțiuni”, înțeparea obligatorie și frecventă cu nenumărate și necunoscute seruri și plasarea de camere video sau de receptori ubicui, insesizabili ochiului liber.
Este vorba despre un experiment social și psihologic, o simulație, un joc malefic creat de scenariști „bine intenționați”, care vor să țină populația la adăpost de tentația unui nou război și de pericolul supra-populării. Violențele și crimele sunt în mod insidios încurajate sau chiar generate de creatorii de joc, în așa fel încât experimentul social să fie cât mai natural și credibil.
Consola de joc și scenariul, precum și lucrătorii de la butoane, aparțin unei agenții a guvernului SUA, denumită … Biroul pentru Bunăstarea Genetică.
Societatea este împărțită în 5 „facțiuni” sociale:
Abnegation – altruism, docilitate, austeritate, supuțenie „naturală” față de sistem;
Dauntless – neînfricare, curaj; membri acestei facțiuni sunt puternici, atletici, imprevizibili și violenți, dar dedicați sistemului, în calitate de soldați disciplinați și instruiți
Erudite – inteligența, egoismul; cei din această facțiune sunt oameni în halate albe, medici, chimiști și farmaciști, tehnocrați foarte aroganți și dedicați scopului – niciodată clar, niciodată cunoscut – sistemului; mascându-și preocuparea pentru semeni, Erudiții declanșează un război de anihilare a celorlalte „facțiuni”
Amity – cei pașnici, nonviolenți, prietenoși, dar conformiști, incapabili să sfideze cu sistemul
Candor – cei candizi și sinceri, incapabili de minciună, egoism și agende ascunse
Facțiunile sunt „soluția” pentru ca oamenii să nu mai facă războaie și să nu se mai reproducă în mod haotic.
Oamenii nu numai că sunt separați de familie încă de la 16 ani, dar sunt tratați (și sfârșesc prin a se comporta) ca niște copii incapabili să își stăpânească pornirile incontrolabile*. Este o infantilizare în masa, o operă alchimică de re-modelare a omului, de deposedare de absolut orice însușiri și atribute, altele decât cele alocate odată cu „alegerea” facțiunii.
Toată lumea se naște membru al unei facțiuni, dar la vârsta de 16 ani trebuie să treacă printr-un ritual al „alegerii” facțiunii – de fapt, un experiment social și psihologic în timpul căruia subconștientul fiecărui subiect supus ritualului este manipulat prin inocularea unui ser. În cadrul ritualului „alegerii” facțiunii, candidatul este obligat să plinjeze în realitatea simulată a subconștientului său, unde trebuie și să își înfrunte nu numai fricile reale, ci și coșmarurile simulate. Triajul pentru alicarea pe cele 5 facțiuni oficiale se efectuează pe baza acestei simulații.
Care este ingredientul magic al acestei opere alchimice de aplatizare în vederea re-modelării? Injecția cu tot felul de seruri, preparată de Erudiți, instrumentul acestui determinism medical totalitar.
În afară de cele 5 facțiuni, există divergenții, o categorie hibridă și aparent rară de populație, care are capacitatea de a întruni mai multe atribute ale facțiunilor (de fapt, capacitatea de a întruni toate aceste atribute, așa cum are un om normal). Interzis și combătut, divergentul este suspectul sau dușmanul de serviciu, inamicul oficial peste tot hingherit, dar este un element esential al simulației, o modalitate de control tipică oricărei societați umane. Când există dușmanul, apar și salvatorii și legile care trebuie să combată riscurile existenței dușmanului și să le faciliteze munca salvatorilor, munca de anihilare a dușmanului. Când dușmanul curent este neutralizat, un alt dușman este inventat, iar jocul se reia de la capăt.
Există și marginalizații, exclușii, oamenii fără facțiune și fără adăpost, pedepsiți sau ejectați de sistem pentru încălcarea regulilor facțiunilor.
Controlul tuturor se derulează din afara zidurilor distopicului oraș Chicago, de către funcționarii Biroului pentru Bunăstarea Genetică…
Serul memoriei poate îi poate reda omului adevărata sa natură, dar este cel mai bine păstrat secret al acesui Birou. Atât de bine încât nici măcar guvernul nu are acces la el. Exact cum se întâmplă cu europarlamentarii și membrii de rând ai Comisiei Europene, care nu au acces la contractele UE cu Pfizer/Biontech, Moderna și AstraZeneca, privind vaccinurile contra molimei curente.
Notă privitoare la realitatea faptică, palpabilă: Toată lumea trebuie să se supună regulilor absurde și saptămânal schimbătoare ale pandemiei; toată lumea trebuie să poarte măști, pentru aplatizare și pentru pierderea identității în mulțimea turmei; toată lumea trebuie să păstreze distanța socială și să cultive antropofobia (frica de ceilalți oameni), izolându-se în case, chiar dacă înstrăinarea și privarea senzorială face cel mai mare rău copiilor, afectându-le psihicul și inteligența emoțională pe decade de acum încolo, sau pe toată viața; toată lumea trebuie să se vaccineze; cine nu se vaccinează, este marginalizat și exclus social – certificatul de vaccinare** și ratingul de cetățean (creditul social de tip chinezesc) nu înseamnă altceva decât segregare pe criterii sanitare și împărțirea oamenilor pe „facțiuni”, pentru a-i controla, supraveghea și remodela.
Cum vi se mai pare acum experimentul social al pandemiei și al vaccinurilor pe manipulare genetică?
PS: Nu înțeleg cum de a ajuns această lume (care are la dispoziție, la un click distanță, cea mai mare cantitate de informație din istorie, de unde ar putea să învețe cum să nu repete nenorocirile trecutului), nu știu cum am putut noi toți, să ne lăsăm conduși în prăpastie de acești copii întârziați, ticniți și zevzeci care, cu bagheta lor magică și continentele de bani pe care le-am pus la picioarele lor, fac să devină realitate aproape toate distopiile și poveștile cu super-eroi din benzile desenate de pe la festivalurile comic-con unde mergeau pentru a scăpa de inhibițiile și frustrările de liceean tocilar, cu coșuri și nepopulari?

*Să facem o comparație cu concepția religioasă asupra naturii umane și a sensului omului în lume – oamenii maturi, liberi sufletește chit că sunt în lanțuri fizice sau juridice, sunt considerați apți să acceadă în Împărăția Cerurilor, prin străduință, altruism, onestitate, smerenie; în schimb, societatea infantilizată de azi este condierată o turmă (exact acesta este termenul utilizat în imunologie și virusologie) incapabilă să ia decizii singură, menită a trăi clipa, insensibilă la trecut și oarbă față de viitor

**certificatul de vaccinare la copii este pentru farmacovigilență, și nu pentru segregare
sursa: www.activenews.ro