Video – Educatie homosexuala si LGBT in scolile si gradinitele din Canada

4122

În Canada, la insistența comunității homosexuale, în școlile de stat s-a introdus un program radical legat de educația sexuală. Părinții se tem că copiii lor vor fi introduși în eroare, chiar manipulați.

Așa cum am descoperit în cadrul călătoriei mele recente în Canada, tot răul este spre bine. Această problemă a trezit Biserica. Programul se numește S.O.G.I., adică Orientare sexuală și identificarea sexului. Este o materie în cadrul căreia elevii din școlile de stat din Canada învață să celebreze stilul de viață homosexual și că sexul este schimbător. Nu contează sexul cu care s-a născut copilul, contează ce simte. Există fete, există băieți, există copii care sunt și fete și băieți, sau nu sunt nici fete nici băieți. Lecțiile se predau din cărți care vorbesc despre copiii transsexuali, precum „Ten Thousand Dresses” și cântece precum „The Rainbow Song”.

„Deciziile noastre nu depind de sex. Unii băieți preferă să se îmbrace cu rochii. Unele fete preferă să prindă șerpi.” Programul S.O.G.I. a pornit în Columbia Britanică în 2016 și se răspândește în toată țara. Autoarea și vorbitoarea Laura-Lynn Tyler Thompson luptă împotriva materiei S.O.G.I.: „În prezent, vedem rezultatele. Unii copii s-au speriat. Se tem că și ei vor avea dubii cu privire la orientarea lor sexuală.”

Morgan Oger, un transsexual și susținătorul programului, susține că este vorba de acceptare nu de îndoctrinare: „Ideea este să îi învățăm pe copii că există copii homosexuali și transsexuali, că există părinți homosexuali și transsexuali într-o societate în care toată lumea e acceptată, conform Declarației Universale a Drepturilor Omului. Rolul școlilor e de a învăța copiii să respecte legile.” Un alt exemplu răsunător e faptul că în școli sunt travestiți care spun povești.

Astfel de ore au loc în Canada și în SUA, unde școli de stat și biblioteci invită travestiți. Unii se îmbracă precum niște demoni cu coarne pentru a citi povești copiilor. „E un plan de destabilizare socială și, în acest scop folosesc copii de cinci ani. Părinții s-au trezit la realitate și s-au opus.” Când am întrebat despre drepturile părinților, Oger a spus: „În Canada, drepturile părinților sunt limitate și drepturile copiilor primesc întâietate. Copilul are dreptul să fie protejat de părinte când părinții se comportă în mod neadecvat.” Despre Canada se spune că este una dintre țările care apără drepturile homosexualilor. Multe dintre marile orașe au cartiere de gay, precum acesta din Vancouver care are trecerea de pietoni în culorile curcubeului.

Conform pastorului din Vancouver, Kevin Cavanaugh situația este mult mai gravă decât își închipuiesc mulți creștini. „Profesorii, educatorii și administratorii nu reprezintă o problemă. Aceasta e o luptă spirituală. Fetița a venit acasă plângând deoarece învățătoarea i-a spus că s-ar putea ca ea să fie un băiat în trupul unei fete, fiindcă ea s-a jucat cu jucării pentru băieți. Mama fetiței s-a dus la școală în următoarea zi. Ea nu a fost înțeleasă, a fost înjurată, i s-a spus că este homofobă, bigotă.” Astfel, Tyler Thomspon, Simpson și pastorul Kevin își răspândesc mesajul pe rețelele de socializare și la întrunirile organizate de primărie.

Susținătorii homosexualității au avut o reacție violentă. Laura-Lynn Tyler Thompson a spus: „Și-au manifestat ura, furia față de noi, ne-au intimidat, deși le-am spus că îi iubim, deși nu vrem să trăim așa cum ați ales voi să trăiți, vă iubim, deși nu suntem de acord cu voi.” Conform unora, această problemă poate trezi Biserica din Canada. Am prezentat știrea ieri la emisiunea Club 700 și am primit numeroase mesaje pe rețelele de socializare, pe Facebook și pe Twitter. Peste 98% dintre telespectatori sunt împotriva acestui program. Ei nu au știut despre el și sunt indignați. Oamenii ne-au scris că li se pare ceva incredibil.

Ei vor să ia drepturile părinților și se iau și de copii. Satana nu este onest, se ia de cei mai vulnerabili. Dacă el poate convinge guvernul să spună părinților că nu se comportă bine cu copiii și că le pot lua copiii, atunci… Dumnezeu să ne ajute! A venit vremea să ne rugăm pentru Canada și pentru creștinii din acea țară. Este valabil și pentru Statele Unite. De la apariția materialului, am auzit că acest fenomen se manifestă și aici. Să ne rugăm să fie oprit din timp.

Vizionati și:

Emisiunea TVR „Recurs la morală” despre necesitatea referendumului pentru definirea familiei traditionale

Predica PS Evloghie Sibianul despre necesitatea referendumului din 6,7 octombrie